помагаите колеги оборотомера ми спря както си карах и си показваше 3000об. спря падна долу и краи всичко друго по таблото работи всички бушони са здрави колата е 155 1,8 8в туин спарк.В такива моменти си казвам тва може да стане само с една алфа приемам всякакви идеи благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
оборотомер
Collapse
X
-
и от мен една идея......удари таблото с ръка отгоре и виж какво ще стане.....при мен така изведнъж спря оборотомера, чудих се от какво може да е и реших да го ударя с ръка и взе че проработи.....опитай и ти ....... явно при мен е била хлабава някоя връзка по таблото и така се оправи! Успех!
sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеEдин съвет и от мен .Сваляш таблото ,затягаш малките гайки отзад и би трябвало да проработии буксите поразмърдай
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
с удара не стана пробвах многократно утре ще разглобявам да видиме кво ще стане мерси за съветите до тукДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
колеги пробвах всичко но още не работи но съм сигурен че таблото работи пробвах го на друга продалжаваи те с идеите от каде взима сигнал не е от датчика на вала и тои работи.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Точно от датчика на вала започват нещата, но щом той работи давай натам по веригата\снадки и кабели\: д-к - ЕКУ\пин 74 - кафяво-бял кабел\- табло.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
Comment