Известие

Collapse
No announcement yet.

оборотомер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• оборотомер

помагаите колеги оборотомера ми спря както си карах и си показваше 3000об. спря падна долу и краи всичко друго по таблото работи всички бушони са здрави колата е 155 1,8 8в туин спарк.В такива моменти си казвам тва може да стане само с една алфа приемам всякакви идеи благодаря.
    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

В голяма грешка си - това може да ти се случи с коя да е друга кола също !!!
    Провери си таблото за начало...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

не се ядосваи де знам че може да се случи с всяка кола просто се базикам
      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

никои ли няма идеи

Comment

имам една провери си датчика на коляновия вал който е за оборотомера... може да се е откачил кабела примерно, или да се е претрил самия кабел някъде из коша няма кво друго да му стане
          sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
          Suzuki GSXR 750 W настоящ
          Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

и от мен една идея......удари таблото с ръка отгоре и виж какво ще стане.....при мен така изведнъж спря оборотомера, чудих се от какво може да е и реших да го ударя с ръка и взе че проработи.....опитай и ти ....... явно при мен е била хлабава някоя връзка по таблото и така се оправи! Успех!
            sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

Comment

Eдин съвет и от мен .Сваляш таблото ,затягаш малките гайки отзад и би трябвало да проработи
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                Eдин съвет и от мен .Сваляш таблото ,затягаш малките гайки отзад и би трябвало да проработи
                и буксите поразмърдай
                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

с удара не стана пробвах многократно утре ще разглобявам да видиме кво ще стане мерси за съветите до тук

Comment

колеги пробвах всичко но още не работи но съм сигурен че таблото работи пробвах го на друга продалжаваи те с идеите от каде взима сигнал не е от датчика на вала и тои работи.

Comment

Точно от датчика на вала започват нещата, но щом той работи давай натам по веригата\снадки и кабели\: д-к - ЕКУ\пин 74 - кафяво-бял кабел\- табло.
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Working...
                      X